İstanbul'a beklenen yağmur geldi; Serinletti gitti

stanbul'da beklenen sağanak yağış başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesinde yer alan uyarıya göre, bugün İstanbul'da sağanak yağış akşam saatlerine kadar etkili olacak.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 16:32
İstanbul'a beklenen yağmur geldi; Serinletti gitti






İstanbul'a beklenen yağmur geldi; Serinletti gitti


İstanbul'da beklenen sağanak yağış başladı. Meteoroloji, yaptığı uyarıda, İstanbul için sağanak yağış beklendiğini ve vatandaşların tedbirli olması gerektiğini belirtmişti. Uzun süredir yaz sıcaklarının etkisinde kalan İstanbul'da, sağanak yağmur, ilk olarak Anadolu Yakası'nda başladı. Sağanak yağış, Avrupa Yakası'ndaki ilçelerde de görülmeye başladı. Meteoroloji'nin aktardığı bilgilere göre, İstanbul'da sağanak yağış, akşam saatlerine kadar etkili olacak..

Son dakika bilgisi: İstanbul'da beklenen sağanak yağış başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesinde yer alan uyarıya göre, bugün İstanbul'da sağanak yağış akşam saatlerine kadar etkili olacak. Ayrıca, Meteoroloji, İstanbul'da bugün etkili olan sağanak yağış nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması konusunda uyarıda da bulundu.

İSTANBUL İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (18.07.2018) İstanbul'da görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (10-35 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu ve su hortumu oluşma riskine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Öte yandan beklenen yağış saat 15.30 sıralarında başladı...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.