İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli

 İstanbul bu sabah yoğun sise teslim oldu

21 Şubat 2019 Perşembe 07:54
İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli






İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli

   İstanbul bu sabah yoğun sise teslim oldu.İstanbul'da etkili olan yoğun sis nedeniyle Şehir Hatlarının tüm vapur seferleri ile İDO'nun bazı seferleri iptal edildi.Hava ulaşımında bazı seferler gecikmeli olarak yapılıyor. Şehir Hatlarının iptal seferleri, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan duyuruldu.

İstanbul'da iki gündür etkili olan yoğun sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Megakentte etkili olan sis nedeniyle Şehir Hatlarının tüm vapur seferleri ile İDO'nun bazı seferleri iptal edildi. 

Şehir Hatlarının iptal seferleri, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan duyuruldu. Açıklamada, bütün seferlerimiz yoğun sis nedeniyle yapılamamaktadır denildi.

Öte yandan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Marmara Deniz'indeki olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı seferlerini iptal etti.

İDO'nun ise sis ve olumsuz hava koşulları nedeniyle;

Bursa-Yenikapı 07: 30,

Yenikapı-Bursa 07: 30,

Yalova-Pendik 07: 00,

Pendik-Yalova 07: 00,

Bandırma-Yenikapı-Bostancı 07: 45 seferleri iptal edildi.

(Haberler)

Son Güncelleme: 21.02.2019 15:37
Anahtar Kelimeler:
İstanbulSis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.