İstanbul'da yağmur | Bir aylık yağmur iki saatte yağdı

İstanbul'da Avrupa yakasını etkisi altına alan iki saatlik yağmur Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'de hayatı olumsuz yönde etkili oldu

28 Eylül 2023 Perşembe 19:56
İstanbul'da yağmur | Bir aylık yağmur iki saatte yağdı






İstanbul'da yağmur | Bir aylık yağmur iki saatte yağdı



Meteoroloji günler öncesinden uyardı, beklenen yağmur akşam saatlerinde İstanbul'un batı kesimlerini etkisi altına aldı. İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren hafif şekilde aralıklarla devam eden ve bazı bölgelerde etkisini artıran sağanak, su baskınlarına neden oldu.

Meteoroloji'den yapılan sağanak yağış uyarısının ardından İstanbul'un birçok noktasında gök gürültülü yağış etkili oluyor. Şiddetli yağış kentin birçok noktasında sele neden oldu. Yollar su altında kalırken seyir halindeki araçlar da mahsur kaldı. İstanbul Valisi Davut Gül, uyarıda bulunarak "Su basma riski bulunan yerleri ivedi şekilde boşaltınız" dedi.

İstanbul Valisi Davut Gül, Büyükçekmece, Küçükmece, Sultangazi, Başakşehir, Arnavutköy, Gaziosmanpaşa'da etkili olan sağanak yağış ve su baskınlarıyla ilgili açıklama yaptı. Vali Gül, "Bunu dün de uyardık bugün de uyarıyoruz. İstanbul yarın öğlene kadar yoğun yağış alacak. Özellikle sel basma riski olan bölgelerde vatandaşlarımızın bulunmamalarını, bodrumlarda kalmamalarını ve vatandaşlarımızın 112'yi aramalarını istirham ediyoruz" dedi.

İSTANBUL'DA BİR ÇOK NOKTADA SU BASKINLARI YAŞANDI

İstanbul'da öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış Avrupa Yakası'nda etkisini artırmaya başladı.

Büyükçekmece, Başakşehir, Arnavutköy, Küçükçekmece ve Gaziosmanpaşa'da etkili olan yağış nedeniyle yollar göle döndü. Bazı iş yerlerini su bastı. 

Özellikle Başakşehir, Büyükçekmece, Arnavutköy ve Gaziosmanpaşa'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı iş yerlerini su bastı.

Yollar göle dönerken, rögar kapaklarından suların fışkırdığı görüldü.

BAŞAKŞEHİR'DE YAĞMUR NEDENİYLE MAHSUR KALAN ARAÇLAR ÇEKİLDİ

Başakşehir'de etkili olan sağanak yağışın ardından mahsur kalan araçlar çekicilerle çekilmeye başlandı. 

İstanbul'da etkili olan sağanak yağışın ardından bir çok araç mahsur kaldı. Başakşehir, Süleyman Demirel Bulvarı'nda etkili olan yağışın ardından birçok araç mahsur kaldı. Mahsur kalan araçlar çekici yardımıyla çekilmeye başlandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.