İşyeri hırsızlarını güvenlik kamerası yakalattı

17 Ekim 2012 Çarşamba 13:13
İşyeri hırsızlarını güvenlik kamerası yakalattı






KÜTAHYA (CİHAN)- Kütahya'da bir iş yerinden çok sayıda dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve aksesuar çalan şahıs, işyerinin güvenlik kamerası sayesinde çaldığı eşyalar ile birlikte yakalandı.

Saman Pazarı Anadolu Garajı içerisinde faaliyet gösteren bir iletişim firmasına giren Ramazan K. (22) çok sayıda dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve aksesuarlarını çaldıktan sonra kayıplara karıştı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, işyeri ve çevrede yaptıkları araştırmalarda bir güvenlik kamerasında şahsın takıldığını tespit etti. Güvenlik kamerasında ki görüntüden yola çıkan ekipler, şüpheliye benzer bir kişiyi yakaladı. İsminin Ramazan K. olduğu öğrenilen kişinin üst aramasında iş yerinden çalındığı tespit edilen bir cep telefonu bulundu. Gözlem altına alınan Ramazan K. suçunu itiraf etti.

Çaldığı malzemeleri sakladığı evin bodrum katından çıkartarak polise teslim eden Ramazan K., Hırsızlık Büro Amirliği'ndeki işlemlerin ardından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınan sağlık raporunun ardından İstiklal Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.

Hırsızlık şüphelisi Ramazan K.'nin polis merkezindeki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edileceği öğrenildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.