İZİAD 13 yıllık deneyimiyle 600 işadamını temsil ediyor

23 Ağustos 2011 Salı 16:48
İZİAD 13 yıllık deneyimiyle 600 işadamını temsil ediyor






İzmir İşadamları Derneği (İZİAD) Başkanı Resul Seçilmiş, kuruluşlarının 13. yılı olmasına rağmen 600 işadamını temsil etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. İzmir protokolünü ve sivil toplum kuruluşlarını iftar yemeğinde ağırlayan Seçilmiş, burada yaptığı konuşmada faliyetleri hakkında bilgi verdi. Bu yıl iftarlarda farklılık yaptıklarını, büyük salonlarda 500 kişilik yemekler yerine, yönetim olarak üyelerle ve üye adayı misafirlerle tanışma, kaynaşma ve bilgi alışverişinde bulunma adına kendi yerlerinde 70-80'er kişilik sektörel ve bölgesel iftar yemekleri düzenleme kararı aldıklarını söyledi.
Bugün itibariyle 15. iftar programını düzenlediklerini belirten İZİAD Başkanı Seçilmiş, "Her geçen gün genişleyen sivil alan ve demokrasilerin sivil toplum üzerinden yeniden şekillenmesi ve iş dünyasına yeni sorumluluklar yüklemesiyle duyarlı işadamı ve sanayicinin sivil sorumluluğunu yerine getirebilme adına imkanlar sunan iş hayatı dernekleri önemli roller üstlenmektedir. İZİAD 13 yıllık iş dünyası deneyimini, 600 işadamını temsil etmenin gururunu, markalaşmış üyelerinin tecrübesini, ESİDEF ve TUSKON'la oluşturduğu uluslararası bilgi ve iletişim ağını sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşarak ilçelerdeki işadamlarımızın iş tabanının gelişmesine ve yeni pazarlara ulaşmasına katkı yapmaktadır. Paylaşımcı bir anlayış ve ortak akılla hareket ederek oluşacak sinerjiden, İzmir ve bölge ekonomisine önemli faydalar gelecektir." dedi. Kemalpaşa, Bornova, Yenişehir, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Aliağa, Foça, Çandarlı, Bergama, Dikili ve Kınık bölgelerinde ortak bilgi ve tecrübe paylaşımı toplantıları, kişisel ve mesleki eğitim seminerleri, ülke tanıtım toplantıları düzenlediğini aktaran Resul Seçilmiş, "Devlet büyüklerimizin evsahipliğinde TUSKON'un yurtdışı iş gezileri ve yurtiçi iş forumlarına katılarak, girişimcilerimizin ufkunu genişletmeyi hedefliyoruz. Amacımız, ESİDEF ve TUSKON'dan aldığımız gündemleri, yurtiçi ve yurtdışı iş olanaklarını paylaşımcı bir anlayışla kardeş ilçe derneklerimizin istifadesine sunarak, üyelerinin üretici ise sanayici, sanayici ise ihracatçı, ihracatçı ise küresel dünya markası olmasını sağlamaktır." şeklinde konuştu.
Daha sonra iftar programına katılan ve bugüne kadar derneğin faliyetlerine katkı yapanlara plaket verildi. İftarda İzmir Vali yardımcıları Nevzat Ergün ve Haluk Tuncsu, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Bornova Kaymakamı Hakkı Uzun, Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, Menemen Devlet Hastanesi Başhekimi Nusret Ayaz ve bölge bürokratları da bulundu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.