İzmir'de 12.12.2012'de evlenmek isteyen çiftler nikah dairelerine koştu

12 Aralık 2012 Çarşamba 15:54
İzmir'de 12.12.2012'de evlenmek isteyen çiftler nikah dairelerine koştu






İZMİR (CİHAN)- İzmir'de de 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftler nikah dairelerine koştu. Bu tarihin uğuruna inananlar, bir ömür sürecek mutluluğa evet demek için sıraya girdi. Konak Belediyesi'nin dört nikah salonu da bu mutlu günde çiftlere evsahipliği yaptı. 100 yılda bir yaşanan bu özel günde 100'den fazla çift hayatını birleştirdi.

Evlilik tarihi olarak 12 Aralık 2012'yi seçen Selenay Ürkmezer ile Ramazan Oğultaş çiftinin nikahını, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan kıydı. Tartan, yaptığı konuşmada, Bu yüzyılın son nikahını kıymaktan onur duyuyorum. Yaklaşık her 10 dakikada bir nikah kıyıldı ama yetiştiremediklerimiz de oldu, bir gün sonrasına kaldılar. İlk başvuruyu bir yıl önce aldık. dedi. Genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Tartan, Çok anlamlı bir günde mutluluk yolculuğuna çıkıyorsunuz ve böyle bir günde sizlerin mutluluğunu paylaşıyoruz. Bu yüzyılın en güzel ve en mutlu çifti olarak tarihe geçtiniz. Bugün evlenerek yüzyıla damganızı vurdunuz, evlilik cüzdanınız da bunun kanıtı oldu. şeklinde konuştu.

Konak Belediyesi Fuar Evlendirme Dairesi'ndeki nikahta Tartan, gelin ve damada özel yazdığı mektupla beraber İzmir Saat Kulesi maketi hediye etti. Çift de düğün pastasını birlikte kesti. Heyecanlarını gizleyemeyen genç çift, en güzel günleri özel bir tarihe denk geldiği için şanslı olduklarını ifade etti. Damat Oğultaş, Erkekler özel günlerin tarihlerini pek hatırlayamaz ama ben asla unutmayacağım. Bu tarih bize ömür boyu şans getirecek. dedi. Gelin Ürkmezer de 12.12.2012 tarihinin evliliklerine uğur getireceğini söyledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.