İzmir‘de sel sularına bir can verdik

İzmir'de etkili olan sağanakta yaşamını yitiren 16 yaşındaki Ümit Özkan'ın, yolda kalan otomobile yardım etmek istersen can verdi

07 Ağustos 2014 Perşembe 13:53
İzmir‘de sel sularına bir can verdik






İzmir‘de sel sularına bir can verdik

İZmir'de aniden bastıran yağmur suları sele döndü, 16 yaşındaki Ümit Özcan boğularak can verdi.

İzmir'de etkili olan sağanakta yaşamını yitiren 16 yaşındaki Ümit Özkan'ın, yolda kalan otomobile yardım etmek istediği sırada sel sularına kapılıp boğulduğu bildirildi.

Konak ilçesi Boğaziçi Caddesi'nde bir kişinin boğulduğu, 2 kişinin de boğulma tehlikesi atlattığı olayın nasıl meydana geldiği görgü tanıklarının ifadeleriyle netleşti.

Edinilen bilgiye göre, caddede sağanak nedeniyle oluşan su akıntısında yolda kalan Kemal Akay'ın kullandığı 35 AN 2165 plakalı otomobile, 35 P 6703 plakalı otomobilde bulunan Erkan Sever, oğlu Berkay Sever ile 16 yaşındaki Ümit Özkan yardım etmek istedi. Bu sırada yükselen sel sularına kapılan Özkan, park halindeki bir otomobilin altına sıkışarak boğuldu. Cadde boyunca sürüklenen baba ile oğlu ise çevrede bulunanlar tarafından sudan çıkarılarak ambulansla hastaneye gönderildi.

Çevredeki vatandaşlar, olay anını cep telefonlarıyla görüntüledi.

Özkan'ın ölüm haberini alan bazı yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Özkan'ın cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın duyulmasının ardından Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da Boğaziçi Caddesi'ne giderek yetkililerden bilgi aldı. Bu sırada bazı vatandaşlar, Belediye Başkanı Pekdaş'a tepki gösterdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.