İzmir'de yurtta kalan öğrenciler yemekleri protesto etti

17 Ekim 2012 Çarşamba 08:01
İzmir'de yurtta kalan öğrenciler yemekleri protesto etti








Ege Üniversitesi yerleşkesi içerisindeki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)'da kalan öğrenciler, yemek fiyatlarında yapılan artışları ve porsiyonların azlığını protesto etmek için toplandı. Yurt önünde saat 23.00 sıralarında bir araya gelen öğrenciler, Müşteri değil öğrenciyiz, her gece aç yatmak istemiyoruz sloganları attı.



Öğrencilerin ellerindeki 'Açız', 'Sanane KYK niye 11'de giriyoruz binaya' ve 'Müşteri değil, öğrenciyiz' pankartları dikkat çekti. Grup adına basın açıklaması yapan bir öğrenci, Yemekhane ve kantin zamlarının geri çekilmesini, nitelikli ve sağlıklı yemek verilmesini talep ediyoruz. Misafir arkadaşlarımıza da nitelikli barınma hakkı istiyoruz. Sosyalleşme alanlarımız nitelikleştirilsin. Çünkü müşteri değil, öğrenciyiz biz dedi. Öğrenciler yaptıkları basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.