İzmit'te çatı yangını korkuttu

15 Aralık 2012 Cumartesi 15:50
İzmit'te çatı yangını korkuttu






KOCAELİ (CİHAN)- Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 3 katlı bir apartmanın çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın diğer binalara sıçramadan söndürüldü.

28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu üzerinde bulunan, Ali Düzgün´e ait olduğu öğrenilen 3 katlı apartmanın çatı katında yangın çıktı. Bacadan sıçrayan alevler nedeniyle çıktığı tahmin edilen yangını görenler hemen bina sakinlerine haber verdi. Alevler büyüyünce sıçrama ihtimaline karşı çevre apartman sakinleri de binalarını boşalttı. Olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Binaya merdivenli itfaiye araçları değişik noktalardan müdahalede bulundu. Ayrıca itfaiye erlerinin bir kısmı bina içerisinden çatıya çıkarak yangına müdahale etti. Çevrede büyük korku ve paniğe neden olan yangın yaklaşık 30 dakikalık bir müdahale sonucu kontrol altına alındı. Binanın 3 katı ve çatısı büyük hasar gördü.

Yangın sonrası yetkiler vatandaşları bir kez daha baca temizliği konusunda uyardı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.