Kaçakçılar askere saldırdı, 1 şehit var

Suriye'den Türkiye'ye akaryakıt taşıyan kaçakçılar, dur ihtarına ateş açarak karşılık verdi, Çıkan çatışmada 1 asker şehit, 2 asker ya

21 Temmuz 2014 Pazartesi 20:30
Kaçakçılar askere saldırdı, 1 şehit var






Kaçakçılar askere saldırdı, 1 şehit var


Suriye'den Türkiye'ye akaryakıt taşıyan kaçakçılar, dur ihtarına ateş açarak karşılık verdi, Çıkan çatışmada 1 asker şehit, 2 asker yaralandı.
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük: Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi Altın Köyü'nde kaçakçılarla askerler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Çatışmanın yaşandığı bölgede geniş güvenlik önlemi alındı. Yaralı olarak kaçan çok sayıda kaçakçının yakalanması için bölgede operasyon sürüyor. Yetkililer aynı bölgede daha önce de çatışmaların yaşandığını belirterek terör örgütü yandaşlarının kaçakçıların yakalanmasına engel olduğunu belirtiyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.