KAHİAD, İş Geliştirme Forumu'na katılacak

14 Aralık 2012 Cuma 13:02
KAHİAD, İş Geliştirme Forumu'na katılacak






KIRŞEHİR (CİHAN)- Kırşehir Ahi İşadamları Derneği (KAHİAD) üyeleri, kurucusu oldukları Anadolu İş Adamları Federasyonu'nun (ANFED) düzenlediği 'İnşaat İş Geliştirme Forumu'na katılacak.

Ankara Söğütözü'ndeki Congressıum Kongre ve Fuar Merkezi'nde 15 Aralık'ta yapılacak forum hakkında açıklama yapan KAHİAD Başkanı Murat Baran, forumun ikili iş görüşmeleri bağlamında bölgesinde yapılan ilk inşaat sektörü programı olacağını vurguladı.
Baran şunları söyledi: ANFED, bünyesindeki 25 dernek ve bu derneklere üye 20 bin firma ile İç Anadolu ve Batı Karadeniz Bölgesi'nin en yaygın iş dünyası sivil toplum kuruluşudur. Kendisine bağlı derneklere üye olan müteahhitler, üreticiler ve sektörün diğer kısımlarında faaliyet gösteren firmalar ile ANFED, özellikle Ankara başta olmak üzere, federasyon bünyesindeki illerde sektörel anlamda güçlü bir yapıyı temsil etmektedir. ANFED, temsil ettiği bu coğrafyada üyelerine 'güvenli bir ticaret koridoru' sloganıyla yola çıkmış ve bu bağlamda önemli bir iş forumu düzenlemektedir. Programda inşaat, taahhüt ve inşaat malzemeleri sektörlerinden katılımcıların firmalarını tanıtma ve karşılıklı işbirliklerinin ikili görüşmeler yolu ile artırılması hedeflenmektedir. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.