Kamyon geçti, damperi geçemedi

20 Aralık 2011 Salı 13:47
Kamyon geçti, damperi geçemedi






 

 Kocaeli Gebze ilçesinde Kamyondan ayrılan damperin asılı kaldığı geçitte maddi hasar oluşurken, kurtarma çalışmaları nedeniyle D-100 karayolu bir saat süreyle trafiğe kapatıldı.

D-100 Karayolu'nun Gebze geçişinin Ankara yönünde meydana dün gece meydana gelen kazada İstanbul'dan Dilovası istikametine giden ve sürücüsünün kimliği açıklanmayan 41 U 0847 plakalı kamyonun damperi açık unutuldu. Kamyon sürücüsü yaklaşık 500 metre boyunca bunu fark etmeyince damper D-100 üzerindeki Gebze TÜBİTAK Köprüsü'ne çarptı. Çarpmanın etkisiyle damper kamyondan koparken, köprüde maddi hasar oluştu. Kaza sonrası, çalışmalar nedeniyle D-100 karayolunun Ankara yönü yaklaşık bir saat süre ile trafiğe kapalı kaldı. Yol, damperin kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.