Kamyoncular için modern garaj inşa ediliyor

17 Ekim 2012 Çarşamba 14:05
Kamyoncular için modern garaj inşa ediliyor






SAKARYA (CİHAN)- Sakarya'da, kamyoncuların rahat bir şekilde işlerini yürütebilmesi için modern garaj inşa ediliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Zeki Toçoğlu, yaptığı açıklamada Erenler ilçesi sınırları içinde bulunan ve şikâyetlere sebep olan kamyoncular garajının kaldırılacağını belirtti. Başkan Toçoğlu, bu garajın yerine Karaaptiler Mahallesi Birinci Organize Sanayi Bölgesi(OSB)'nin giriş kapısının karşısındaki 30 dönümlük arazi üzerine yeni bir TIR ve kamyon parkının inşa edilmeye başlandığını söyledi. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Toçoğlu, uzun zamandır şehrin gündeminde olan kamyoncuların garaj sorununu çözmeye başladıklarını kaydetti.

İnşaat başlamadan önce nakliyeci esnafıyla bir araya geldiklerini ve projeyle ilgili onların da görüşlerini aldıklarını ifade eden Toçoğlu, Garajın inşaat çalışması başladı. Belli bir seviyeye geldik. Çok kısa zamanda tamamlanacak. Esnafımız çok daha rahat bir şekilde çalışmalarını sürdürecek. Erenler'de bulunan ve büyük sıkışıklığa neden olan mevcut alanı da kaldırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu alanda halkımızın nefes alabileceği, aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri güzel bir sosyal donatı alanı oluşturacağız. İnşallah yürüteceğimiz çalışma sayesinde bölgemiz nefes alacak. dedi.

Yeni TIR ve kamyon parkında 22 adet yazıhane, kafe, lokanta, idari büro, yıkama yağlama ünitesi, tuvalet, banyo, otopark, dinlenme ve konaklama tesisleri yer alacak. Garaj, yap-işlet-devret modeli ile gerçekleştirilerek 10 yıl süreyle ihaleyi alan firma tarafından işletilecek. Ayrıca yatırımı gerçekleştiren firma Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne her ay 5 bin lira ödeyecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.