Kaşıkcı'nın cesedi nereye gömüldü?

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı bulmak için İstanbul Başkonsolosluğu'nu arayan polis dün de konsolosluk rezidansına girdi. Ekiplerin Yalova'da bir çiftlik evi ile Belgrad Ormanları'nda da araştırma yaptığı iddia edildi.

18 Ekim 2018 Perşembe 10:38
Kaşıkcı'nın cesedi nereye gömüldü?






Kaşıkcı'nın cesedi nereye gömüldü?


Muhalif Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı bulmak için İstanbul Başkonsolosluğu'nu arayan polis dün de konsolosluk rezidansına girdi. Ekiplerin Yalova'da bir çiftlik evi ile Belgrad Ormanları'nda da araştırma yaptığı iddia edildi.


Posta Gazetesi'nde bugün yer alan iddiaya göre, Suud infaz timi, polisi atlatmak için çok sayıda araç kullanmış. Suudi muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de girdiği Başkonsolosluk'tan bir daha çıkamamıştı. 3 gün önce Levent'teki Başkonsolosluk binasını araştıran Türk polisinin cinayet delilleri bulduğu ileri sürülmüştü. 
Polis dün de Türkiye'den kaçar gibi ayrılan Başkonsolos Muhammed Uteybi'nin rezidansında inceleme yaptı. Konutta ve bahçede yapılan aramalar geç saatlere kadar sürdü.

O GÜN 26 ARAÇ ÇIKMIŞ

Kamera kayıtlarında o gün konsolosluktan çıkan araçlardan bazıları sokaklarda tur atıp yine konsolosluğa döndüğü yer alıyor. Bu araçların kafa karıştırmak için tur attığını düşünen polis, o gün konsolosluktan çıkan 26 aracın tümünü incelemeye aldı. İddiaya göre,  bir aracın Yalova'daki çiftliğe, bir aracın ise Belgrad Ormanları'na gittiği tespit edildi. Polis Kaşıkçı'nın cesedini bulmak için tüm bölgeyi arıyor. Bölgede kazı çalışması yapılması bekleniyor..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.