Kayseri'de provakatöre sert tepki | Gözaltına alındı

Türkiye egemenliğin kayıtsız şartsız Türk Milleti'ne verildiği günü bayram olarak kutlarken, provakatörler boş durmadı. Kutlama törenlerinin yapıldığı alana giren provakatöre tepki yağdı

23 Nisan 2024 Salı 12:38
Kayseri'de provakatöre sert tepki | Gözaltına alındı






Kayseri'de provakatöre sert tepki | Gözaltına alındı



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Her fırsatta milli egemenliğe, Atatürk ve ilkelerine düşmanlığıylı kin kusmayı alışkanlık haline getirenler ise yine boş durmadı. Kayseri'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk bırakılırken ortaya çıkan yobaz 'Puta tapmayın' diye bağırırken, vatandaşlar da tepki gösterdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı okundu. Öğrenciler ve öğretmenlerin de yer aldığı törende, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.


Karaköse'nin çelenk sunmasından hemen önce alana giren R.K. iki elini havaya kaldırıp, yana doğru açarak, "Ey Müslümanlar puta tapmayın" diye bağırdı.

Tören alanında bulunan Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından hızla alandan uzaklaştırılan R.K., emniyete götürüldü.

POLİS GÖZALTINA ALDI

Gözaltına alınan ve ilk ifadesinde akıl sağlığının yerinde olmadığını söylediği öğrenilen R.K., rapor alınması için Kayseri Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Gerici provakatörün ifadesi alınırken, olaya sosyal medyadan vatandaşlar tepki yağdırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
Kayseri23 NisanProvakatör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziyaretçi 2024-04-24 21:42:22

Adam adam , Allah'a tapın diyor ve doğru diyor . Artık biz de O heykelni herköşeye yaptığınız zattı sevmiyoruz ...

Avatar
oktay duru 2024-04-24 23:21:44

Söz konusu adam: Sana işgaldan kurtarılmış yurt vatan bırakmış, Türk düşmanlarının Atatürk düşmanlığını anlamı, analarını bellemiş hepsini savaş meydanlarında perişan etmiş. Türk'ün Atatürk düşmanlığını anlamak zor.
Put'a tapan aptaldır, geri zekalıdır yine de saygı duyarım. Anıt ve heykel ile put arasındaki farkı göremeyen de geri zekalıdır. Saygı göstermem. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusuna put diyen vatansızdır, vatan sevgisi yoktur. Bu yüzden memleketi işgal eden afganlı peştunlara, suriyeli ipsiz sapsız araba yalakalık yapanlar ha vatanını kıskanmamış peşkeş çekiyor, ha ailesini kıskanmamış peşkeş çekiyor anlamına gelir. Size vatan bırakan Kurtuluş Savaşı kahramanları olmasaydı, muhtemelen ya yunanca ya ingilizce fransızca yazmak zorunda kalacaktın. Türk gençleri cephede yunanla savaşırken sarayda bilmem kaçıncı karısını alan Vahdettin haininin soyundan gelenlerle aynı ülkede yaşıyor olmak bile zulüm gibi geliyor.