Kayseri Şehidini bekliyor, Şehit Mehmet Polat'ın annesi acıya dayanamadı

Nusaybin şehitleri yüreğimizi dağladı. Kayserili Şehit Mehmet Polat'ın naaşı memleketinde beklenirken acı habere dayanamayan annesi hastaneye kaldırıldı.

03 Nisan 2016 Pazar 03:45
Kayseri Şehidini bekliyor, Şehit Mehmet Polat'ın annesi acıya dayanamadı






Kayseri Şehidini bekliyor, Şehit Mehmet Polat'ın annesi acıya dayanamadı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, asker ve polislerin operasyon düzenlediği bir binada meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat'ın Kayseri'de bulunan baba ocağına ateş düştü.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, asker ve polislerin operasyon düzenlediği bir binada meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat'ın Melikgazi ilçesine bağlı Danışment Gazi Mahallesi'nde bulunan baba evine, acı haber ulaştırıldı.

26 yaşındaki şehit Polat'ın annesi Yıldız Polat baygınlık geçirince hastaneye kaldırıldı. Kardeşleri Tuncay ve Emre Polat'ta gözyaşlarına boğuldu.
Bekar olduğu öğrenilen şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat'ın cenazesinin pazartesi günü kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

 
Son Güncelleme: 04.04.2016 01:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.