Kayseri ürünleri Başkent'te görücüye çıkacak

17 Ekim 2012 Çarşamba 10:46
Kayseri ürünleri Başkent'te görücüye çıkacak






ANKARA (CİHAN)- Ankara'da 18-21 Ekim tarihleri arasında ATO Congresium'da 'Kadim Kent Kayseri Fuarı' gerçekleştirilecek. Kayseri ürünleri fuar aracılığıyla Ankara'ya taşınacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz başta olmak üzere Kayseri'nin tanıtılacağı fuara yoğun katılım olması bekleniyor.

KAZANLARLA MANTI İKRAM EDİLECEK

Kayseri'nin pastırması ve sucuğunun yanında fuarı ziyaret edenlere kazanlarla ücretsiz mantı ikram edilecek. Kayseri Fuarı'na 85 ülkenin büyükelçileri de katılacak. 18 Ekim Perşembe günü saat 13.30'da mehter takımı gösterileri ile başlayacak fuarda sürpriz etkinlikler yer alacak. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.