Kaza yapan minibüstekiler yabancı uyruklu kaçak çıktı

16 Ekim 2012 Salı 20:51
Kaza yapan minibüstekiler yabancı uyruklu kaçak çıktı






ÇANAKKALE (CİHAN)- Çanakkale'de polisin dur ihtarında uymayıp kaçan araç kaza yaptı. Kaza yapan minibüstekiler yabancı uyruklu kaçak çıktı.

Yunanistan'a kaçak götürüleceği bilgisi alan Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İzmir yönüne giden 34 VH 2324 plakalı minibüsü durdurmak istedi. Polisi gören araç durmadı. Polislerin peşine takıldığı araç, Güzelyalı civarında aynı istikamete giden başka bir araca çarparak durabildi.

Araçta, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 30 kaçak yakalandı. Kazada yaralanan bir kaçak da ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaçaklar polis minibüsü ile olay yerinden alınarak emniyetin spor salonuna konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.