Keçiören´de çocuk hakları paneli

15 Aralık 2012 Cumartesi 11:24
Keçiören´de çocuk hakları paneli






ANKARA (CİHAN)- Keçiören Belediyesi, Keçiören Kaymakamlığı ve Keçiören İnsan Hakları Kurulu işbirliği ile Dünya İnsan Hakları Günü münasebetiyle Çocuk Hakları Paneli düzenledi.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde düzenlenen panelin başkanlığını Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Celal Semiz yaptı. Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen panele eski Devlet Bakanı ve Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi Pediatri Klinik Şefi Prof. Dr. Sacit Günbey, Hacettepe İktisadi İdari Bilimler Fakültesi konuk öğretim görevlisi Dr. Özcan Kars, Medya İzleyicileri Hareketi Başkanı Dr. Hüseyin Pala ve Diyanet Dergisi Yayın Koordinatörü Elif Arslan katıldı.

İlk olarak çocuk hakları sözleşmesinin içeriği ve Türkiye'deki uygulamalarının ele alındığı panelde aile ilişkileri, İslam inancı ve medya boyutuyla çocuk hakları incelendi. Panele, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Grup Sağlık Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü başta olmak üzere Keçiören'de çalışan ve çocuklara hizmet eden kurumlardan yaklaşık 300 kişi katıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.