Keçiörenli gençler umre için yarıştı

18 Ekim 2012 Perşembe 12:32
Keçiörenli gençler umre için yarıştı






ANKARA (CİHAN)- Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 'Genç Fidanlar Yarışıyor' Bilgi Yarışması'na katılan gençler, umre ödülü için yarıştı.

Ankara'nın Keçiören Belediyesi, tarafından daha önce yaşlılara yönelik düzenlenen Umre ödüllü 'Koca Çınarlar Yarışıyor' ve 'Şefkat Çiçekleri Yarışıyor' bilgi yarışmalarının benzeri gençler için de düzenlendi. Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği Umre ödüllü 'Genç Fidanlar Yarışıyor' Bilgi Yarışması yapıldı. Farklı yaş gruplarındaki gençlere yönelik düzenlenen yarışma büyük ilgi gördü. Keçiören Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu'ndaki sınava aileleriyle birlikte gelen katılımcılar, umre ödülü için yarıştı. Yarışmaya Ankara genelinde ikamet eden 9-16 yaş arası tüm kız ve erkek çocukları katıldı. Üç ayrı kategoride yapılan yarışmada birinciye ailesiyle birlikte üç kişilik umre ödülü, ikinciye dizüstü bilgisayar ve üçüncüye bisiklet hediye edilecek. Ayrıca ilk yüze giren yarışmacılara da çeşitli hediyeler verilecek. Sınavın sonuçları katılımcılara SMS yoluyla bildirilecek.

Yarışmanın öğrencilere pratik bilgi kazandırdığına dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yarışmaya başvuran katılımcılara dağıtılan eğitim amaçlı çalışma notlarının da gençlere büyük fayda sağlayacağını söyledi. Gençlerin edindikleri bilgileri günlük yaşamlarına aktarabilmelerinin önemli olduğuna değinen Başkan Ak, Bugünün gençleri yarının büyükleri olacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bugünden öğrendikleri ve edindikleri bilgiler toplum üzerinde büyük bir etkiye sahip. Biz de düzenlediğimiz bu yarışmayla gençlerimize ve çocuklarımıza katkıda bulunmayı amaçladık. Şimdiden ödül kazanan kazanamayan tüm yarışmacıları tebrik ediyorum. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.