Kediye işkence yapan iş adamı akıl hastanesine gönderildi

Fonda küçük bir kız sesi 'baba' diye seslenirken, elinde çubukla henüz 3 - 5 aylık olduğu tahmin edilen kediye öfke içinde vuran Hakan G. adlı iş adamı savcılık tarafından akıl hastanesine gönderildi..

19 Ocak 2019 Cumartesi 08:20
Kediye işkence yapan iş adamı akıl hastanesine gönderildi






Kediye işkence yapan iş adamı akıl hastanesine gönderildi



Hayvanlara yönelik işkence görüntüleri bu kez İstanbul'dan geldi. Habere konu olan kişi iddiaya göre Hakan G. adlı tekstilci iş adamı. Bahçelievler'de kediye işkence yapan iş adamı Hakan G. tepkiler üzerine gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan Hakan G. akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde sevk edildi

Kocasinan'da tekstil işi yaptığı öğrenilen işadamı Hakan G.,bir kediye yaptığı işkence videosunun sosyal medya üzerinden yayılması ve tepki oluşması üzerine Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen Hakan G., Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyedeki işlemlerinin ardından Hakan G. hakkında 5199 Hayvanları Koruma Kanunu'nu kapsamında işlem başlatıldı. Hakan G.'nin akıl sağlığının incelenmesine karar verildi. Hakan G.'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde sevk edildi. Şüpheli Hakan G. hakkında hastanenin vereceği sağlık raporuna göre işlemlere devam edileceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.