Kendini yakan kadın eşini, kocası da karısını suçladı

12 Aralık 2012 Çarşamba 17:08
Kendini yakan kadın eşini, kocası da karısını suçladı






ADANA (CİHAN)- Adana'da 20 yıllık nikahsız eşi Abdurrezzak Demir'den şiddet gördüğünü iddia ederek kendini benzinle yakan 46 yaşındaki Fatma Çelik, kolu ile boynundaki yanıklardan dolayı bir süre özel bir hastanede tedavi görecek. Şiddet uyguladığı öne sürülen eşi Abdurrezzak Demir ise bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Fatma Çelik, eşinin sürekli kapısına dayanıp para istediğini söylerken Abdurrezzak Demir ise karısının anlattıklarının yalan olduğunu, çocuklarının bile ondan rahatsızlık duyup kendi yanına sığındıklarını söyledi. Demir, Onun ruh sağlığı bozuk. dedi.

Merkez Seyhan ilçesi D-400 karayolu üzerindeki Celal Bayar Köprülü kavşağında bir bankanın temizlik işlerini yapan Fatma Çelik, eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını söyleyip, Artık bıktım diyerek benzin dolu pet şişeyi üzerine döküp kendini ateşe verdi. Polis, yangın söndürme tüpü de kullanarak Fatma Çelik'i yanmaktan kurtardı. Ancak iki kolu ile boynu ve yüzünde hafif derecede yanıklar oluşan Fatma Çelik, Numune Hastanesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Aynı gün akşam saatlerinde taburcu edilen 4 çocuklu Fatma Çelik, eşinin gözaltına aldığını öğrenince sevindi. Çelik, sesini kimseye duyuramadığını belirterek bu sebeple kendini yakmak istediğini söyledi. Eşinden sürekli tehdit gördüğünü ve şiddetine uğradığını anlatan Fatma Çelik, kızı ile kendisinin koruma kararı olduğunu bu kararın 27 Kasım'da bittiğini hatırlattı. Çelik, bir bankanın temizlik işlerini yaptığını, Tepebağ Mahallesi'nde, kendisinin temizlik ve bakımını yaptığı bir kadının evinde ise kira ödemeden kaldığını bildirdi.

Kocasının kendisini sürekli beni tehdit edip para istediğini ileri süren Çelik, 5 bin lira vermesine rağmen kurtulamadığını, geçtiğimiz günlerde yine kapısına dayanıp kapıyı kırarak para istediğini öne sürdü. Çelik, kendini yakma anı ile ilgili olarak ise, Gerçekten o an bu sıkıntılarımın geçmesini istedim. Bir akaryakıt istasyonundan su aldım, içtim ardından ise pompa görevlisine yalvarıp sobamı yakacağım ne olur biraz benzin ver deyip aldım. Celal Bayar köprüsüne yürüdüm, sesimi duyurmak istiyordum. Çakmağı çaktım, kendimi kaybetmişim, polisler kurtardı. Artık ölmek istemiyorum kızım için bunu yapacağım. diye konuştu.

Fatma Çelik, bugün öğle saatlerinde vücudundaki yanık ağrılarının artması üzerine Özel bir hastanede tedavi altına alındı. Çelik bir süre burada tedavi görecek.

Bu arada, şiddet uyguladığı için polisin gözaltına aldığı Abdurrezzak Demir ise suçlamaları kabul etmedi. Bisiklet tamiratı ile uğraşan Demir, asıl şiddet mağdurunun kendi olduğunu öne sürdü. Demir, eşinin eline, beline vurup bıçak bile kullandığını iddia ederek, kendisinden hiçbir zaman şikayetçi olmadığını anlattı.

Çocuklarının velayetini aldığı için eşinin kendine kinlendiğini dile getiren Demir, eşinin yüzünden her gün ifade verdiğini dile getirerek, Darp etmişsem ispat etsinler, ruh sağlığı bozuk ve para hırsı var. iddiasında bulundu. Fatma Çelik ile Abdurrezzak Demir'in oğulları Umut Demir, annesinin babasını cezaevine sokmaya çalıştığını öne sürdü.

Demir, annesinin 3 kez intihar girişiminde bulunduğunu ifade ederek pisikolojinin bozuk olduğunu dile getirdi. 3 çocuk babalarıyla birlikte kalırken yalnızca 18 yaşındaki kızı Sema Nur Çelik annesi ile birlikte yaşıyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.