Keskin nişancının sivilleri vurması saniye saniye görüntülendi

18 Ekim 2012 Perşembe 13:50
Keskin nişancının sivilleri vurması saniye saniye görüntülendi






ŞAM (CİHAN)- Suriye'de yönetime bağlı keskin nişancılar sivil halkı hedef almaya devam ediyor. Muhaliflerin paylaşım sitelerine yükledikleri bir görüntüde, yerde yatan bir sivile kurşunların isabet ettiği görülüyor.

Esed'in keskin nişancıları son olarak yaşlı bir şahsı hedef aldıkları görüntülendi. Görüntülerde keskin nişancının açtığı ateş sonucu yerde yatan bir şahıs görülüyor. Ayağından ve sırtından ağır yara alan şahsın yerde kıvrandığı görüntüye yansıyor. Ayağının büyük bir kısmı parçalanan şahıs yerde yatarken keskin nişancının ateş açmaya devam etmesi dikkat çekiyor. Aldığı yaralar sebebiyle hareket etmekte zorlanan yaşlı şahıs, sürünerek bir köşeye sığınmaya çalışıyor. Muhalif savaşçıların ise ateşe karşılık vererek şahsı korumaya çalıştığı görülüyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.