Kimse Yok Mu'dan Gazze yardımları değerlendirmesi

13 Aralık 2012 Perşembe 12:19
Kimse Yok Mu'dan Gazze yardımları değerlendirmesi






İSTANBUL (CİHAN)- Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Ünal Öztürk, İsrail'in Gazze'ye saldırmasından bu yana yardımlarının devam ettiğini, bu konuda bütün yardım kuruluşlarıyla ortaklaşa hareket ettiklerini söyledi.

Kimse Yok Mu Derneği, çalışmaları yerinde incelemek ve durum hakkında bilgi almak için Gazze'ye gitti. Ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk, bölgede tıbbi ihtiyaç ile ev eşyasının öncelikli ihtiyaç olduğunu vurguladı. Öztürk, Bombalamanın ilk gününden itibaren yardımlarımız başlamıştı ve o günden bu yana insani yardımlarımız buradaki dernekler ile birlikte devam ediyor. Çalışmaları yerinde görmek, yetkililer ve bakanlıklar ile görüşmek için buraya geldik. Bu anlamda neye ihtiyaç olduğunu daha yakından gözlemleme fırsatımız oldu.'' diye konuştu.

Yapılan görüşmelerin ardından bombalama esnasında bölge halkı için büyük önem taşıyan Şifa Hastanesi'ne gittiklerini ve yaralıları gördüklerini dile getiren Öztürk, özellikle tıbbi yardıma çok ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.