• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kiracıyı sahte imzayla evden icra yoluyla çıkardılar
Gündem
Yayınlanma: 16 Ocak 2023 - 10:47

Kiracıyı sahte imzayla evden icra yoluyla çıkardılar

Almanya'dan Türkiye'ye dönen Nilgün İncula adlı vatandaş, iddiaya göre ev sahibi tarafından imzası taklit edilerek sahte tahliye taahhütnamesi ile evden zorla çıkarıldı.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kiracıyı sahte imzayla evden icra yoluyla çıkardılar

Kiracıyı sahte imzayla evden icra yoluyla çıkardılar


Antalya'da yabancıların neden olduğu kira fiyatlarındaki astronomik artış, uyanık ev sahipleri ile kiracılar arasında yeni huzursuzlukların da kaynağı haline geliyor. Bazı ev sahipleri, kiracılarından daha yüksek kira elde etmek için başvurdukları insanlık dışı yöntemler görenleri hayrete düşürüyor. 

5 katlı apartmanın giriş katında 6 yıldır oturan Nilgün İncula (48), ev sahibi T.Ç.'nin imzasını taklit edip, hazırladığı tahliye taahhütnamesi ile evden çıkarıldığını belirterek suç duyurusunda bulundu. Ev sahibi T.Ç. ise 'Sözleşme imzalandıktan sonra kiracılarımız tahliye taahhütnamesini bize sonradan getirmektedir. Kendisi bize sahte imzalı vermiş olabilir' dedi.


Almanya'dan 17 yıl önce Türkiye'ye gelen, 6 yıldır da Fener Mahallesi 1940 Sokak'taki 5 katlı apartmanın giriş katında oturan Nilgün İncula, iddiaya göre, ev sahibi T.Ç.'nin sahte imza ile oluşturduğu tahliye taahhütnamesiyle evinden çıkarıldı. Eşyaları bahçeye çıkarılan İncula, taahhütnameye atılan imzanın kendisine ait olmadığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

'İCRADAN ARADILAR, EVİ BOŞALTIYORUZ, DEDİLER'

Nilgün İncula, ev sahibinin evden çıkmasını istediğini belirterek, 'Ben de 'Şubat ayında çıkarım' dedim. Sözde imzaladığım taahhütname ile evi boşaltmam için icra dairesinden yazı geldi. Üzerindeki imza, bana ait değil. Bunun üzerine ev sahibinin kızı ile görüştüm. Bana 'Seni dışarı atacak değiliz. Şubatta çıkıyorsan sorun yok. İcrayı geri çekeceğiz' dedi. Daha sonra baktım ki icra geri çekilmemiş. Benim avukatım da bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılığa 12 sayfa imza örneği verdim sonra ev sahibim beni aradı ve tehdit etti. Bana 'Hemen evden çık ve boşalt' dedi. Ben de 'Hayır, boşaltmıyorum' dedim sonra beni icradan aradılar, 'Evi boşaltıyoruz' dediler ve çıkardılar' dedi.


'BU HAKSIZLIK, İMZAMI KULLANMIŞLAR'

Sadece hakkını aradığını belirten İncula, 'Bu yapılanlar doğru değil. Ayrıca taahhütnameye atılan imza benim değil. Bugün ev için imza atılıyorsa yarın benim neyim için imza atılacak. Haksız olsam bu kadar işe girer miyim? Hakkımı istiyorum, başka da bir şey istemiyorum. Bir de imzamı kullanmışlar. İmza benim olsa bu kadar uğraşmam. Bu, haksızlık; beni evden çıkar ama bu şekilde değil' diye konuştu.

Telefonla ulaşılan ev sahibi T.Ç. ise iddiaları kabul etmeyerek, 'Biz de emniyete giderek imza örneklerimizi verdik. Bizim sahtekarlık yapacak durumumuz yok. 20-30 yıldır elimizdeki evleri kiraya veriyoruz. Bugüne kadar böyle bir olayla karşılaşmadık. Sözleşme imzalandıktan sonra kiracılarımız tahliye taahhütnamesini bize sonradan getirmektedir. Kendisi bize sahte imzalı vermiş olabilir. Mahkeme sonucunda her şey ortaya çıkacaktır' dedi. 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Türkiye genelinde zorunlu hale geldi! Bakanlıktan flaş açıklama: 30 gün içinde bu belgeyi almayan yandı!
Türkiye genelinde zorunlu hale geldi! Bakanlıktan flaş açıklama: 30 gün içinde bu belgeyi almayan yandı!
Bu burçlar hayattan zevk almıyor, çevresine mutsuzluk yayıyor! Yanlarında 5 dakika bile durmak istemeyeceksiniz
Bu burçlar hayattan zevk almıyor, çevresine mutsuzluk yayıyor! Yanlarında 5 dakika bile durmak istemeyeceksiniz
Netflix Türkiye’yi sallayan diziler ve filmler: İzleme rekorları kıran yapımlar belli oldu!
Netflix Türkiye’yi sallayan diziler ve filmler: İzleme rekorları kıran yapımlar belli oldu!
Tüketici cayma hakkında yeni dönem: Süresi 15 günden fazlaya çıktı
Tüketici cayma hakkında yeni dönem: Süresi 15 günden fazlaya çıktı
Son Haberler
Yastığa başınızı koyar koymaz uyuyacaksınız! Bu 10 bitki uykusuzluğu tarihe gömüyor
Yastığa başınızı koyar koymaz uyuyacaksınız! Bu 10 bitki uykusuzluğu...
Türkiye genelinde zorunlu hale geldi! Bakanlıktan flaş açıklama: 30 gün içinde bu belgeyi almayan yandı!
Türkiye genelinde zorunlu hale geldi! Bakanlıktan flaş açıklama:...
Bu burçlar hayattan zevk almıyor, çevresine mutsuzluk yayıyor! Yanlarında 5 dakika bile durmak istemeyeceksiniz
Bu burçlar hayattan zevk almıyor, çevresine mutsuzluk yayıyor! Yanlarında...
Yiyen bir daha istiyor! Biberli tavuk rulosuna herkes bayılıyor! Malzeme listesi çok kısa, etkisi büyük
Yiyen bir daha istiyor! Biberli tavuk rulosuna herkes bayılıyor! Malzeme...
Skandal patladı: Bakanlık ifşa etti! Bal değil, resmen zehir... Ünlü bal markası Bakanlık radarına yakalandı!
Skandal patladı: Bakanlık ifşa etti! Bal değil, resmen zehir... Ünlü...
BBC Earth ile Uzayın Bilinmeyen Sırları Açığa Çıkıyor
BBC Earth ile Uzayın Bilinmeyen Sırları Açığa Çıkıyor

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.