Kırklareli'de Atatürk Posteri isyanı

Kırklareli Valiliği, belediyenin İstasyon Caddesi'ne Atatürk posteri asmasını engellemesi vatandaşları çileden çıkardı

12 Ağustos 2014 Salı 19:52
Kırklareli'de Atatürk Posteri isyanı






Kırklareli'de Atatürk Posteri isyanı

Kırklareli'de Atatürk Posteri yasağı, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu tarafından protesto ediliyor.

Kırklareli Valiliği, İstasyon Caddesi üzerine Atatürk Posteri asılmasını yasaklayınca vatandaşların tepkisi sert oldu.

Kırklareli'de vatandaşlarının özellikle yaz aylarında yürüyüş yolu olarak kullandığı İStasyon Caddesi üzerinde daha önce asılan Atatürk resimlerinin indirilmesini, yeni posterlerin Belediye tarafından asılmak istenmesini engellenmesine sert tepki gösterdi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve çok sayıda vatandaş Valilik konutu önünde oturma eylemi gerçekleştiriyor.
 
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu ve Kırklareli halkı İstasyon Caddesi üzerinde Atatürk posterlerinin astırılmamasını protesto ediyor.
 

Kırklareli Belediyesi ekipleri tarafından İstasyon Caddesi üzerinde yapılan çalışmalara Vali Mustafa Yaman'ın talimatı ile polislerin Atatürk posterlerini astırmadığı iddia edildi.
 
Bunun üzerine Başkan Kesimoğlu olay yerine gelerek bu durumu şiddetle kınadığını belirtti.Kesimoğlu Atatürk posterlerini asana kadar bölgeden ayrılmayacağını söyledi. Kemal KAÇMAZ/KIRKLARELİ

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.