Kızılırmak'ta hücre modelli sergi açıldı

17 Ekim 2012 Çarşamba 10:45
Kızılırmak'ta hücre modelli sergi açıldı






KIRIKKALE (CİHAN)- Ezberci eğitim yerine yaparak ve yaşayarak öğrenme modelini benimseyen Kırıkkale Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu'nda hücre modeli sergisi açıldı.

Okulun 6. sınıf öğrencilerinin açtığı sergi dikkat çekti. Fen ve teknoloji derslerini yaparak yaşayarak öğrenen öğrenciler, hücre konusundaki öğrendiklerini modellere aktardı. Modellerinde günlük hayatta kullanılan makarna, pirinç, düğme, iplik ve jöle maddelerini kullanan öğrenciler, hayallerini sergilemenin mutluluğunu yaşadı.

Serginin açılışını Özel Kızılırmak Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya yaptı. Serginin mikroskobik dünyayı gözlemleyip, kavrayabilmenin güzel bir yöntemi olduğuna dikkat çeken Kaya, Biz bu tarz etkinlikleri öğrencilerimize yaptırarak hayal güçlerinin ne kadar zengin olduğunun farkına varmalarını istiyoruz. Yarışmada emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerimize, aynı zamanda bütün bilimsel çalışmalarda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen yönetimimize teşekkür ederim. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.