KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu´nun katıldığı konferans MÜSİAD´da başladı

15 Aralık 2012 Cumartesi 15:39
KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu´nun katıldığı konferans MÜSİAD´da başladı






İSTANBUL (CİHAN)- KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu´nun İstanbul´da katıldığı `Kıbrıs ve Gençlik' konulu konferans Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği´nde (MÜSİAD) başladı.

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğl,u İstanbul'daki temasları çerçevesinde İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği'nce MÜSİAD'da düzenlenen konferansa katıldı. Eroğlu MÜSİAD´a gelişinde İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Başkanı Ali Kurt ve MÜSİAD Genel Başkan Nail Olpak ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Pazar gününü dinlenerek geçirecek olan Cumhurbaşkanı Eroğlu, 17 Aralık Pazartesi günü ise Kadir Has Üniversitesi'nde Yeni Uluslararası Dinamikler Işığında Kıbrıs Müzakereleri ve Geleceği konulu konferansa iştirak edecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.