Koceli'nde uyuşturucu satıcılarına operasyon

14 Aralık 2012 Cuma 13:11
Koceli'nde uyuşturucu satıcılarına operasyon






KOCAELİ (CİHAN)- Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmit'te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda, 12 kilo 10 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına şüpheliler tutuklandı.

Ekipler, Kozluk Mahallesi'nde sabıkalı olan 55 yaşındaki Cevdet A.´nın uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan 6 aylık takip esnasında Cevdet A.´nın temin ettiği yaklaşık 20 kilo esrarı Bulgar göçmeni olan Gönül Ö.´nün evinde sakladığına yönelik bilgilere ulaştı. Yeterli delil ve bilgiye ulaşan ekipler, ilk olarak Cevdet A.´nın evine operasyon düzenledi. Şahsın polisi görünce evindeki uyuşturucu maddeyi tuvalete dökmeye kalktığı öğrenildi. Şüphelinin evinden 10 gram esrar ele geçirildi.

Polis, ayrıca, Cevdet A.´nın malını sakladığı bilgisine ulaştığı Gönül Ö.´nün evine de operasyon düzenledi. Operasyonda 12 kilo esrar ele geçirdi. İfadeleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Cevdet A. ile Gönül Ö. tutuklandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.