Kola şişesinin içinde hayrete düşüren cisim

Kola şişelerinde sık sık karşılaşılan yabancı cisimlere bir yenisi daha eklendi. Akıllara durgunluk veren olaya konu olan cismin tablet içinde bir hap olduğu sanılıyor. 

05 Aralık 2018 Çarşamba 11:47
Kola şişesinin içinde hayrete düşüren cisim






Kola şişesinin içinde hayrete düşüren cisim


Kola şişesinin içinden çıkan cisim görenleri şaşkına çevirdi. El değmeden şişelenen kola şişelerinin içinde sık sık yabancı cisim çıktığı iddialarına bir yenisi daha eklendi. Adıyaman'da bir esnaf tarafından fark edilen yabancı cismin ne olduğu kesin belli değil. Ancak ilk bakışta tablet içinde bir hap olduğu sanılıyor..

ESNAF HAYRETLER İÇİNDE KALDI....


Adıyaman'ın Gerger ilçesinde esnaflık yapan Cindi Öztekin’e ait iş yerine dağıtım firması tarafından bırakılan kola şişelerinden birisinin içerisinde yabancı cisim çıktı. Öztekin şişedeki yabancı cismi, kasa içerisinde getirilen kola şişelerini buzdolabına yerleştirirken fark etti. Kapağı açılmayan şişe içerisindeki cismi gören Öztekin, şaşkına döndü. 

İlaç tabletine benzeyen cismi görünce Cindi Öztekin durumu firma yetkililerine bildirdi. Firma yetkilileri şişenin laboratuarda incelenmesi için şişeyi istedi ancak, Cindi Öztekin vermedi.
El değmeden üretilen kolanın içerisinde yabancı cisim bulunmasının kabul edilemeyecek olduğunu belirterek, konuyu yargıya taşıyacağını ifade etti.
 

Anahtar Kelimeler:
Kola şişesinin Içinden
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.