Kolaz Çayı´nda çalışmalara hızla devam ediliyor

15 Aralık 2012 Cumartesi 10:45
Kolaz Çayı´nda çalışmalara hızla devam ediliyor






SİNOP (CİHAN)- Sinop Boyabat Belediyesi´nin Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı´ndan (KUZKA) yardım alarak yapmaya başladığı Kolaz Çayı Islahı ve Kollektör Hattı İyileştirme Projesi devam ediyor. Projenin Temmuz 2013'te bitirilmesi hedefleniyor.

KUZKA ve Boyabat Belediyesi tarafından yürütülmekte olan Kolaz Çayı Islahı ve Kollektör Hattı İyileştirme Projesi kapsamında çalışmaların aksamadan tüm hızıyla devam ettiğini belirten Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, proje kapsamında ilk etapta Boyabat ana kollektör hattının yapılacağını ve daha sonra dere ıslah çalışmalarına başlanacağını belirtti. Projenin işleyişi ve çalışmaların aksamasıyla ilgili hiçbir sıkıntının olmadığına dikkat çeken Ermiş, projenin 2013 yılının temmuz ayında bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi. Ermiş, ``Şu anda yapılacak arıtma tesisinin altyapısını oluşturmak amacı ile hattın uzatılması ve deşarjının sağlanması yönünde çalışma başlatıldı. kollektör hattının tamamlanması ile Kolaz Çayı'nda ıslah çalışmalarına kaldığı yerden devam edilecek. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje KUZKA´nın destekleri ile yapılıyor. Projenin tamamlanması için belediye olarak elimizden gelen imkanlarımız kullanıyoruz.´´ dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.