Konya'da vahşi cinayet, anne ve ikiz kızları ölü bulundu

Anne ve ikiz kızları evinde öldürülmüş olarak bulundu. Ayşe Kanel ile Melisa Hazal ile Eylül Duru Kanel'in katil zanlısı olarak boşandığı eşi polis tarafından sorgulanıyor.

05 Ekim 2014 Pazar 14:08
Konya'da vahşi cinayet, anne ve ikiz kızları ölü bulundu






Konya'da vahşi cinayet, anne ve kızları ölü bulundu

Konya’da anne ve ikiz kızları evlerinde ölü olarak bulunmasının ardından polis şüpheli olarak Ayşe Kanel’in boşandığı eşini gözaltına aldı.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Kılıçarslan Mahallesi Selay Sitesi A Blok’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yangın ihbarı alan polis, itfaiye ekipleri eşliğinde eve girdiklerinde Ayşe Kanel (40) ve 12 yaşındaki ikiz kızları Melisa Hazal ile Eylül Duru’nun cesetleriyle karşılaştı.

Anne Kanel kızlarından birinin üzerine doğru yatmış şekilde yanmış halde bulunurken, diğer kızı ise başka bir odada elleri ve ayakları bağlı halde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri zaman zaman eve gelip gittiği öğrenilen Ayşe Kanel’in boşandığı eşi Remzi Polat’ı gözaltına aldı. Eski eşin emniyetteki sorgusu sürerken polisin ayrıca, annenin cinnet getirip kızlarını öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde de durduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 05.10.2014 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.