Koronavirüs'ten bir acı haber daha | Covid-19 iki can aldı

Koronavirüs Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yayılmaya devam ediyor. Koronavirüsten ülkemizdeki can kaybı 2'ye çıktı. Virüs 191 vatandaşımızda tesbit edildi.

19 Mart 2020 Perşembe 00:22
Koronavirüs'ten bir acı haber daha | Covid-19 iki can aldı







Koronavirüs'ten bir acı haber daha | Covid-19 iki can aldı


Türkiye koronavirüs nedeniyle iki vatandaşının ölüm haberiyle sarsıldı. Sağlık Bakanı Koca, Türkiye'deki koronavirüs sayısının 191'e ulaştığını ve 1 hastanın daha hayatını kaybettiğini açıkladı.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Tanı konulup tedavilerine başlanan 93 yeni vakamız var." ifadesini kullandı.


Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hasta sayısının 191'e ulaştığını bildirdi. Bakan Koca, şunları kaydetti:

"61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konulup tedavilerine başlanan 93 yeni vakamız var. Hasta sayımız 191'e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim."

TÜM DÜNYA DİKEN ÜSTÜNDE

Koronavirüs salgını tüm dünyada tam 147 ülkede görüldü. Bugece yarısından itibaren 217 bin kişiye enfekte oldu. İlk çıktığı günden bu zamana kadar toplam 8 bin 897 kişi can verdi, Halen 83 bin kişi bu salgından tedavi edilerek iyileştirildi., 6 bin 901 kişi hastanelerde kontrol altında tutuluyor. Bu arada KKTC'de ilk kez bir kişi hayatını kaybetti. 

Son Güncelleme: 19.03.2020 00:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.