KOSGEB´den 30 girişimciye daha sertifika

15 Aralık 2012 Cumartesi 11:06
KOSGEB´den 30 girişimciye daha sertifika






ORDU (CİHAN)- Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ünye´de 30 girişimciye daha sertifika verdi.

Ordu'nun Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, kurmuş oldukları Ünye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (ÜNMEK) vasıtası ile çok sayıda meslek edindirme kursu açtıklarını söyledi. Bu alanda yapmış oldukları önemli çalışmalardan birinin de KOSGEB Ordu Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz girişimcilik kursları olduğunu kaydeden Arpacıoğlu, Bu kursların farkı, sertifika alan ve kendi işletmesini kuranlara KOSGEB tarafından bir bölümü hibe şeklinde olmak üzere 100 bin TL´ye kadar kredi veriliyor olmasıdır. Kendi işyerini açan 30 hemşerimiz de bu imkândan faydalanmışlardı. dedi.

Bu zamana kadar Ünye´de 30 girişimcinin kendi işini kurduğunu söyleyen KOSGEB Ordu İl Müdürü Sinan Şahin ise ilçe performansının Türkiye ortalamasını 5´e katladığını söyledi.

Ünye Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen belge törende belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, Sinan Şahin ve Ahmet Arpacıoğlu, girişimcileri tebrik ederek sertifikalarını verdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.