Köşkerler İmam Hatip Lisesi'nden velilere aşure ikramı

14 Aralık 2012 Cuma 15:35
Köşkerler İmam Hatip Lisesi'nden velilere aşure ikramı






ANTALYA (CİHAN)- Antalya'nın Demre ilçesindeki Köşkerler İmam Hatip Lisesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen aşure günü etkinlikleri kapsamında idareciler ve veliler bir araya geldi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Demre Müftüsü Bahattin Ataklı, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Okul müdürü Hülya Konu Kaplan, aşure etkinlikleri kapsamında hem Muharrem ayını güzel bir şekilde idrak etmek, hem de velilerle okulu biraz daha kaynaştırarak okul, öğrenci ve veli ilişkilerini en üst seviyede tutmak istediklerini dile getirdi. Geçen yıl aşure etkinliğinin ilkini gerçekleştirdiklerini hatırlatan Kaplan, aşure gününü geleneksel hale getirmeye çalıştıklarını belirtti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.