KÖYDER, köy muhtarları için Aydın ve İzmir'e gezi düzenledi

13 Aralık 2012 Perşembe 11:05
KÖYDER, köy muhtarları için Aydın ve İzmir'e gezi düzenledi






BİTLİS (CİHAN)- Bitlis Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KÖYDER), köy muhtarlarına Aydın ve İzmir illerine birer gezi düzenledi.

KÖYDER Başkanı Mustafa Meriç, derneğe üye muhtarlarla birlikte Aydın ve İzmir illerine bir gezi düzenlediklerini söyledi. Gezide birçok tarihi ve turistik mekânları görme fırsatı bulduklarını belirten Meriç, geziye katılan muhtarların Aydın ve İzmir illerine yapılan bu gezide son derece memnun kaldıklarını ifade etti.

Başkan Meriç, bu tür gezilerin birçok faydasını gördüklerini, aynı zamanda kültürel ve tarihi kaynaşmalara da vesile olduğunu söyledi. Başkan Meriç, Bitlis'te çetin geçen kış şartlarından dolayı muhtarların çok yoğun çalışma temposu içerisine olduğunu bu vesile ile kış mevsimi tam yüzünü göstermeden köy muhtarlarımıza böyle bir gezi düzenlemek istedik. Geziye çok sayıda köy muhtarlarımız iştirak etti. Gezimiz son derece verimli geçti. dedi.

Meriç, gezi esnasında birçok sivil toplum örgütüyle bir araya geldiklerini ve fikir alışverişinde bulunduklarını anlatarak, Aynı zamanda farklı köylerden katılan muhtarlar gezi esnasında bilgi ve tecrübe paylaşımı yaptılar. diye konuştu.

Mustafa Meriç, Aydın ve İzmir illerinde hizmet veren köy muhtarları ile bir araya geldik. Aydın ve İzmir illerindeki muhtarlarla bilgi alışverişinde bulunuldu. Tecrübeler birbiriyle paylaşılma imkanı oldu. Bu kaynaşmadan geziye katılan bütün muhtarlarımız memnuniyetlerini ifade ettiler. Bu tür ziyaret ve gezilerin daha sık olmasını talep ettiler. şeklinde konuştu.

Bitlis'ten geziye katılan muhtar Maşallah İletmiş, gezinin çok verimli geçtiğini söyledi. Bu tür gezilerin ve paylaşılan tecrübelerin çalışmalarına olumlu katkısı olduğunu dile getiren İletmiş, Muhtarlar arasında ve aynı zamanda bölgeler arası kaynaşma ve dayanışmada olmaktadır. Tecrübeler paylaşılarak geleceğe dair daha güzel hizmetler üretilmesi adına fayda sağlamaktadır. ifadelerini kullandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.