KPSS skandalında şok operasyon; 32 ilde 76 gözaltı var

KPSS operasyonunda gözaltın alınanlar sağlık kontrolünden geçirildi. Ankara merkezli 32 ilde yapılan şok operasyonda 75 kişinin sorgusu sürüyor.

13 Mayıs 2016 Cuma 08:42
KPSS skandalında şok operasyon; 32 ilde 76 gözaltı var






KPSS skandalında şok operasyon; 32 ilde 76 gözaltı var


Türkiye'yi sarsan KPSS 2010 skandalında kopya çeken ve örgütlü olarak KPSS sorularını kendi yandaşlarına dağıtan çoğunluğu paralel yapılanma mensuplarına yönelik operasyon yapıldı.

Ankara Polisi'nin düzenlediği operasyon 32 ilde eş zamanlı olarak yapıldı. Operasyonda gözaltın alanınların sayısı sabahın ilk ışıkları ile birlikte 75 kişiye ulaştığı bildiriliyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İstanbul’da belirli adreslere şafak operasyonu düzenledi. Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şahıslar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin düzenlediği operasyona Özel Harekât Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün yanı sıra çok sayıda polis destek verdi. Sabah saat 05.30 sıralarında Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden ekipler konvoylar halinde operasyon yapılacak adreslere hareket etti. Operasyon kapsamında girilen adreslerde yapılan aramalar sonucunda şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar sağlık kontrollerinin yapılması için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Sağlık kontrollerinden geçirilen şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.