KTÜ Devlet Konservatuarı'ndan tasavvuf müziği konseri

14 Aralık 2012 Cuma 15:17
KTÜ Devlet Konservatuarı'ndan tasavvuf müziği konseri






TRABZON (CİHAN)- Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Devlet Konservatuvarı, Mevlana Haftası dolayısıyla tasavvuf konseri verdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi´nde düzenlenen konsere Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez ve Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Yönetmenliğini Neyzen İlhan Barutçu'nun yaptığı konserde seslendirilen solo ve koro tasavvuf müziği eserleri katılımcılardan büyük beğeni topladı. Konserin ardından sanatçılara Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ve KTÜ Rektör Yardımcısı Hakyemez ile diğer yetkililer tarafından plaket verildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.