Kübra'dan kötü haber geldi!

Kabataş İskelesi'nde beklerken İETT otobüsünün altında kalan genç kızın bacağı kesildi.

09 Ağustos 2014 Cumartesi 06:21
Kübra'dan kötü haber geldi!






Kabataş'taki feci kazada ağır yaralanan  ve sağ bacağı diz altından kopma noktasına gelen Kübra Dere'den kötü haber geldi.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen iyileşme sağlanamayınca genç kızın bacağı kesildi.

Kabataş iskelesinde Adalara gitmek için beklediği sırada İETT otobüsünün altında kalan ve bacağı kopma noktasına gelen İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi Kübra Dere’nin tedavisi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürüyordu. Dere’nin sağ bacağı kazanın 4.5 saat süren operasyonun ardından yerine dikilmişti. Doktorlar 10 gün içerisinde bacağın yerine kaynayıp kaynamayacağını izleyecekti. Ancak 19 yaşındaki Kübra Dere’den bugün kötü haber geldi. Ayağında morarmalar oluşan ve damarlardan kan akışı sağlanamadığı için Kübra Dere’nin sağ bacağı diz altından kesildiği bildirildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.