Küçük Kıyamet ekrana kilitleyecek

12 Aralık 2012 Çarşamba 16:11
Küçük Kıyamet ekrana kilitleyecek






İSTANBUL (CİHAN)- Samanyolu TV´de yayınlanacak Küçük Kıyamet isimli dizide, ilk kez Azrail´in can alma ritüeli ekrana gelecek. 13 Aralık´ta başlayacak dizide insanların helalleşmelerinin önemine vurgu yapıyor.

Samanyolu TV´de Türk televizyonlarında ilk kez Azrail´in can alma ritüeli Küçük Kıyamet dizisi ile ekrana gelecek. Görülmemiş hesaplarla ötelere gitmeyin sloganıyla yola çıkan Küçük Kıyamet, insanlarla helalleşmenin önemini vurguluyor.

13 Aralık´ta izleyiciyle buluşacak dizinin efekt ve animasyonlarını, Narnia Günlükleri, Altın Pusula, Mumya, Karayip Korsanları ve Fetih 1453 gibi dünyaca ünlü birçok filmin görsel animasyonlarında imzası bulunan Serkan Zelzele hazırlıyor.

Her bölümünde farklı konu ve konuk oyuncuların yer alacağı dizide birbirinden çarpıcı hikayeler ekrana yansıyacak. Biri ölümden önce, diğeri ölümden sonra olmak üzere iki aşamalı yayınlanacak olan Küçük Kıyamet, ilk bölümüyle 13 Aralık Perşembe, saat 19.50´de Samanyolu TV'de.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.