Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuk tecavüzcüsü Pakistanlı çıktı

Türkiye'yi ayağa kaldıran 5 yaşındaki çocuğa tecavüz eden sapık, Pakistan uyruklu bir şahıs çıktı. Açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.. İstismar suçlamasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 8'nin serbest bırakıldığı öğrenildi.

25 Nisan 2019 Perşembe 18:32
Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuk tecavüzcüsü Pakistanlı çıktı






Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuk tecavüzcüsü Pakistanlı çıktı


Geçtiğimiz salı günü İstanbul Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde meydana gelen iğrenç saldırının zanlısı yakalanarak adalete teslim edildi. 5 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz zanlının Pakistan uyruklu biri olduğu açıklandı. Pakistan uyruklu saldırganla ilgili olarak bilgilerin İstanbul valiliği tarafından kamuoyu ile paylaşılacağı duyruldu. Bu arada istismar iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 8'i serbest bırakıldı. Kanarya Mahallesi sakinleri bölgede çete olduğunu iddia ediyor. Daha önce de epilepsi hastası kız cocuğunun çete tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı. Zanlının 1.5 yıl önce Türkiye'ye kaçak yollardan girdiği, seyyar olarak çanta satışı yaptığı kaydedildi.. Yabancı uyrulku şüpheliler polis tarafından sınırdışı edildi.

Yabancı uyruklu 6 şüpheli sınır dışı edilmek üzere geri gönderme merkezine teslim edilirken zanlı M.V.'nin 1.5 yıl önce Türkiye'ye kaçak yollardan girdiği öğrenildi. M.V.'nin seyyar olarak çanta satışı yaptığı kaydedildi.


TİRAF ETTİ: ÖĞLE ARASI DIŞARI ÇIKTIM...

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Pakistan uyruklu M.V. suçunu itiraf etti. Zanlı tercüman eşliğinde sorgulandı. Olayın gerçekleştiği bölgeye yakın yerde çalıştığını söyleyen zanlı “ Öğle arası oldu. Dışarı çıktım. Dışarda gezmeye dolaşmaya başladım. Mahallede küçük kıza rastladım.” dedi. Önce çevreyi kontrol ettiğini ardından küçük kıza cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Olayın ardından kaçtığını polise anlattı.

KÜÇÜKÇEKMECE AYAKLANMIŞTI


Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'ni günlerdir diken üstünde tutan olayın ardından, polis ekiplerinin güvenlik kameraları ile MOBESE'lerdeki görüntülerden elde ettiği bilgiler ışığında küçük çocuğa tecavüz ederek kaçan zanlının kimliğine ulaşıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir son dakika açıklama yaparak, "Failin yakalandığı haberleri bende var. Valilik açıklama yapacak." dedi. Tacizcinin kimliği de belli oldu. İşte Küçükçekmece'den son dakika gelişmeler...

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulunan şahıs kıskıvrak yakalandı. 22 Nisan tarihinde 5 yaşındaki kız çocuğu kapısının önünde oyun oynarken kişi ya da kişiler tarafından bir apartman boşluğuna götürülerek cinsel tacize uğramıştı. Ailesi, çocuğu kanlar içinde kapının önünde bularak hemen hastaneye götürmüş ve yoğun bakıma kaldırılmıştı. Olayın infial yaratmasının ardından Emniyet ve İçişleri Bakanlığı tarafından adli süreç başlatılmıştı.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU TACİZ EDEN KİŞİ YAKALANDI!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Küçükçekmece'de istismara uğrayan 5 yaşındaki küçük kız çocuğuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, failin yakalandığını duyurdu.

Soylu'nun açıklamaları;

"Küçükçemece'de istismara uğrayan küçük çocuğumuzla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. İstanbul Valiliğimiz zannediyorum, birazdan açıklama da yapacaklar. 

Failin yakalandığı haberleri bende var. Valilik açıklama yapacak. Olay tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan etti. Çocuğumuzun sağlık durumunun da iyi olduğunu biliyoruz. Ben de babayla telefonda görüştüm.

Hem İstanbul Valiliğimiz hem de Emniyet Müdürlüğümüz faille ilgili çalışmalar yaptılar, saatler içerisinde de açıklayacaklar. Bu olay olduktan hemen sonra başladılar, onlar bir açıklama yapacaklar. Olay başlı başına hem medeniyetimize hem toplumsal ahlakımıza, bakışımıza uygun değildir ama maalesef bu tip toplumca nefret ettiğimiz, kınadığımız olaylarla karşılaşıyoruz."


TACİZCİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklanan şüpheli, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ve Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla Küçükçekmece'de yakalandı. 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V.'nin sorgusu sürüyor.

"KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ÖLDÜ" İDDİASI

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Küçükçekmece'deki taciz olayının ardından sosyal medyada bazı kullanıcılar, küçük kız çocuğun hayatını kaybettiğine yönelik tweetler atılmıştı. Emniyet Genel Müdürlüğü Resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız evladımız hastanede gözetim altındadır. Süreç, Emniyet Teşkilatımız tarafından titizlikle takip edilmektedir. Resmi olmayan açıklamalara lütfen itibar etmeyiniz." şeklinde açıklama yaparak söylentilere son noktayı koydu. 5 yaşındaki kız çocuğunun ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Son Güncelleme: 26.04.2019 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.