Kumkapı ve Aksaray'da bonzai operasyonu

Narkotik şube ekiplerinin son on gündür özellikle bonzai satıcılarına yönelik operasyonu bu kez Kumkapı'ya yöneldi.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 21:49
Kumkapı ve Aksaray'da bonzai operasyonu






Kumkapı ve Aksaray'da bonzai operasyonu


İstanbul polisi, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Fatih'te uyuşturucu madde bonzai satıldığı ihbarı üzerine polis operasyon yaptı. Durdurulan şüpheli araçlar didik didik arandı. Bir evin çatısında yaptıkları aramada 3 çuval halinde 17 kilo bonzai ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişinin arandığı belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Aksaray ve Kumkapı çevresindeki eğlence merkezleri, park ve ara sokaklarda gençlerin korkulu rüyası haline gelen uyuşturucu madde bonzai operasyonu yaptı. Durdurulan şüpheli araçlar içindekiler didik didik arandı.Polis, bir evin çatısından iki kişinin kaçtığını fark etti. Yapılan aramada 3 çuval halinde 17 kilo bonzai ele geçirdi. Kaçan iki kişiyi yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.