Kurban Bayramı´nda kurulan Gölcük - Moritanya gönül köprüsü güçlendi

14 Aralık 2012 Cuma 09:47
Kurban Bayramı´nda kurulan Gölcük - Moritanya gönül köprüsü güçlendi






KOCAELİ (CİHAN)- Kurban Bayramı´nda kurulan Gölcük - Moritanya gönül köprüsü, Kimse Yok Mu Derneği´nin düzenlemiş olduğu programla güçlendi.

Kurban Bayramı'nda, Gölcük´ten Moritanya´ya kurban eti dağıtımı için giden gönül erlerine teşekkür amacıyla Gölcük Kongre Sarayı'nda bir program düzenlendi. Hayırsever iş adamlarının buluştuğu programa Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Demir, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Özer, Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şube Başkanı İslam Kadıçeşme ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şube Başkanı İslam Kadıçeşme, dernek olarak Kurban Bayramı'nda dünyanın 140 ülkesine gidildiğini ve 240 bin aileye yardım eli uzatıldığını ifade etti. Programda, Moritanya´daki Türk okulu öğrencisi ve öğretmeni ile canlı bağlantı yapılarak salondaki misafirler konuşma imkanı buldu. Moritanya´daki yardım programına katılanlara teşekkür belgesi ve plaketlerin verildiği program Gölcük adına bir ilki taşıyor.

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı da Kimse Yok Mu'nun doğduğu yer olan Gölcük ilçesinden, geçen yıl Somalili muhtaçlara yardım eli uzatıldığını ifade etti. Yazıcı, bu yıl 45 Somalili öğrencinin eğitimini üstlendiklerini ve bundan sonra Gölcük´ün alan el değil veren el olduğunu ifade etti. Kaymakamı Adem Yazıcı, bu kervanda yardımda bulunan hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.