Kurbanlık hayvanın çalınma anı güvenlik kamerasında

17 Ekim 2012 Çarşamba 12:57
Kurbanlık hayvanın çalınma anı güvenlik kamerasında






İSTANBUL (CİHAN)- Ataşehir'de, kurbanlık büyükbaş hayvanın çalınma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, 4 kişinin hayvanı bir minibüse bindirmesi de yer alıyor.

Olay saat 04.30 sıralarından Yenisahra Mahallesi'nde kurulan kurbanlık hayvan pazarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Tokat'tan getirilen hayvan 7 bin 100 liraya satıldı. Hayvan sahiplerinin uykuya dalmalarını fırsat bilen 4 kişi bir minibüs ile pazara yanaştı. Şahıslar kurbanlık hayvanın ipini çözerek bir minibüse bindirdi. Sahipleri uyanmadan şahıslar hayvanla birlikte gözden kayboldu.

Hırsızlık olayı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye göirüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde olay şöyle gelişiyor: Hayvanların bulunduğu çadıra gelen 2 kişi,hayvanı kısa sürede çözerek hazırlık yapıyor. Daha sonra hazır bekletilen bir minibüsü getiren zanlılar, hayvanı arkasına bindirerek uzaklaşıyor. Bu sırada hayvanların başında bekleyen hayvan sahiplerinden İsa Peker, minibüsü fark ediyor. Zanlıların ayrılmasından sonra soyulduklarını anlayan Peker, büyük bir telaş içinde sağa sola koşturuyor.

Hayvan sahiplerinden Ahmet Parlak, hırsızlık olayını polise bildirdiklerini, hayvanı alanların da olaydan haberinin olmadığını söyledi. Gece geç saatlerde gelen 4 kişinin dakikalar içinde tosunu götürdüğünü anlatan Parlak, hayvanı alan kişilerin istediği hayvanı seçebileceğini belirtti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.