Kürt gençlerden Demirtaş'a şarkılı gönderme; Vir vir vir, aferin Selho sana

HDP'nin terör örgütü PKK'nın kanlı saldırıları karşısında takındığı tutuma Kürt gençlerinden şarkılı türkülü protesto. Bu şarkı sosyal medyayı sallayacak...

19 Ekim 2015 Pazartesi 14:49
Kürt gençlerden Demirtaş'a şarkılı gönderme; Vir vir vir, aferin Selho sana






Kürt gençlerden Demirtaş'a şarkılı gönderme; Vir vir vir, aferin Selho sana

PKK'lı keröristlerin vahşi saldırıları karşısında  suskun kalmayı tercih eden HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, Kürt gençlerinin şarkılı protestosuna hedef oldu. Sırtımızı Gerillaya Dayadık diyen HPD'li yöneticileri yerden yere vuran Kürt gençler Demirtaş için bakın neler diyor...


Aferin Selho Sana’ nakaratı ile hazırlanan klipte, Kürt gençler Ankara’yı hedef alan kanlı saldırıdan 7 Haziran seçimlerindeki tutumuna kadar birçok konuya, besteledikleri şarkıya çektikleri kliple tepki gösterdi.
AĞLATTIN ANA BACI

Bölge halkının şivesi ile seslendirilen videoda, Demirtaş’ın sözde barış çağrısına, ‘Halkı aldın yanına sözün barıştan yana, hasret kaldık huzura’  sözleriyle tepki gösteren Kürt gençler, ‘ağlattın ana-bacı’ ifadelerine de yer verdiler. Demirtaş’ın Kandil’deki abisi Nurettin Demirtaş da atıfta bulunan gençlerin tepkisi klibe, ‘Abin dağda sen bağda, şehre indi kavga, yorulduk yeter selho hendekler atlamakla’ sözleriyle yansıdı.
Son Güncelleme: 19.10.2015 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.