Kütahya'da katil zanlısı 4 kişi yakalandı

20 Aralık 2011 Salı 16:49
Kütahya'da katil zanlısı 4 kişi yakalandı






  Kütahya'da, aralarında alacak verecek meselesi olduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan silahlı kavga'da 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasının ardından olay yerinden kaçan 4 kişi yakalandı.

      Edinilen bilgilere göre; Mecidiye Mahallesi Spor Caddesi üzerinde Seydi Altınaş'a (38) ait tekel bayiinde Tahir Tuna, Fatih Asiltürk, Kemal Köse, Cengiz Çelik ile bir kadının arasında daha önceden alacak verecek meselesi sonucu çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından, bayi sahibi Seydi Altıntaş, av tüfeği ile başından vurularak hayatını kaybetmiş, göğsünden yaralanan Tuna, polis ekiplerine ait otomobil ile Halil Kaplan da 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.  

      Polis, olaydan sonra 45 R 2670 plakalı bir otomobille kaçan Fatih Asiltürk, Kemal Kösem, Cengiz Çelik ve Hakan Zülcehan Akcan'ın içerisinde bulunduğu otomobili, Kütahya Tavşanlı Karayolu 18. km'de terk edilmiş vaziyette buldu.

Polis; Fatih Asiltürk, Kemal Kösem, Cengiz Çelik ve Hakan Zülcehan Akcan ile olayda kullanıldığı öğrenilen 1 adet Klas Magnum tabanca, seyyar dipçik, pompalı tüfek ile yakaladı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından cinayet zanlıları, Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Olaya karıştığı öğrenilen 4 kişinin de verdiği ifadelerde, 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasına sebep olan tüfek ile kimin ateş ettiği ise belirlenemedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.