Lefkoşa belediyesinde eylem tekrar başladı, ortalık karıştı

18 Ekim 2012 Perşembe 12:55
Lefkoşa belediyesinde eylem tekrar başladı, ortalık karıştı






LEFKOŞA (CİHAN)- Lefkoşa Türk Belediyesi'nde (LTB) önceki ay sona eren eylem yeniden başladı. LTB çalışanların ateş yakıp, slogan attığı eyleme, aralarında bazı sendika ve sivil toplum örgütleri de destek veriyor.

Belediye Emekçileri Sendikası (BES) Başkanı Savaş Bozat, belediye önünde basına yaptığı kısa açıklamada, diğer sendika ve örgütlerle birlikte Başbakanlık önünde gerçekleştirecekleri eylemin iptal edildiğini söyledi.

Ülkede artık siyasi irade diye bir şey kalmadığını savunan Bozat, kendilerinin de devlete olan güvenlerinin sarsıldığını söyledi.

Bozat, Artık bu ülkede basacak bir yer, girecek bir yer bulamıyoruz. Hiçbir yerde ciddi bir kurum kalmamıştır. Kimse işini düzgün yapmıyor. Onlar düzgün çalışsınlar, görevlerini yapsınlar; biz de görevimizi yapalım. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.