Lüleburgaz cinayetinde şok gelişme, baba gözaltına alındı

Lüleburgaz'da anne oğul cinayetinde şok gözaltı. Baba Ensar Şentürk cinayet şüphelisi olarak sorguya alındı, komşular korku içinde

02 Ağustos 2014 Cumartesi 19:29
Lüleburgaz cinayetinde şok gelişme, baba gözaltına alındı






Lüleburgaz cinayetinde şok gelişme, baba gözaltına alındı

Şenay Şentürk, Ensar Şentürk cinayetinde yeni gelişme, Lüleburgaz'da cinayet, Lüleburgaz anne oğul cinayeti,

Kırklareli'ne bağlı Lüleburgaz ilçesi Ayvalı Köyü’ndeki evine dün gece gelen 51 yaşındaki Ensar Şentürk, eşi i Şenay Şentürk  ile 17 yaşındaki oğlu Ahmet Bedrettin’i yerde hareketsiz yattığını ve çevrede kan izleri görünce durumu jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri evde yaptığı incelemede anne Şenay’ın iki, oğul Ahmet Bedrettin’in tek kurşunla öldürüldüğünü tespit etmişti. Jandarma saat 17.00 sularında baba  Ensar Şentürk'ü şüpheli olarak, gözaltına aldı.

Lüleburgaz’da özel bir hastanenin ortağı ve başhekimi olan Ensar Şentürk jandarmadaki ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Şentürk ifadesinde, dün saat 17.00 sıralarında eve geldiğinde eşini ve oğlunun cesetleriyle karşılaştığını, kendisine ait tabancayı da cesetlerin yanında bulduğunu söyledi. Ensar Şentürk jandarmadaki ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi.

KOMŞULARI SİLAH SESİ DUYMADI

Ayvalı Köyü Çağrı Konakları’nda oturan site sakinleri hiçbir silah sesi duymadıklarını anlattı. Site sakinlerinden Ragıp Yılmaz "Biz olayı Ensar beyden öğrendik. Daha sonra buraya ambulans ve jandarma geldi. Silah sesi duymadık. Gerçekten ilginç bir olay" dedi. Annesiyle birlikte öldürülen Ahmet Bedrettin Şentürk’ün arkadaşı 16 yaşındaki Enis Birtan, "Olayın olduğu söylendiği saatlerde hiç silah sesi duymadım. O gün bahçelerine girdim, köpekleriyle oynadım. Şenay ablanın güneşe alerjisi olduğu için dışarı çıkmıyordu. Ahmet de genelde evdeydi.

ENSAR AĞABEY'DEN ÖĞRENDİK

Durumu Ensar ağabeyden öğrendik. Merak ettim gidip eve baktığımda salonda Ahmet ve annesinin yerde yattığını, ortalarında da Kuranı Kerim ve silah olduğunu gördüm. Çok üzüldük, hala şoktayız" dedi. Ahmet Bedrettin Şentürk’ün başarılı bir öğrenci olduğu ve yerel bir gazeteye verdiği röportajda Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazandığını ancak bu bölümde okumak istemediğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.