Malatya'da gergin gece: Göstericiler HDP - BDP binasına yürüdü

Malatya'da toplanan bir grup gösterici ellerinde Türk bayraklarıyla HDP ve BDP binalarına yürüdü. BDP Parti tabelası indirildib HDP Binasına ise Türk Bayrağı astılar

08 Eylül 2015 Salı 00:24
Malatya'da gergin gece: Göstericiler HDP - BDP binasına yürüdü






Malatya'da gergin gece: Göstericiler HDP - BDP binasına yürüdü

Son dakika Malatya, Malatya son durum, Terör örgütünü protesto gösterisi akşam saat 21.00'den itibaren tüm Türkiye'ye dalga dalga yayıldı. Malatya'da toplanan bir grup gösterici ellerinde Türk bayraklarıyla HDP ve BDP binalarına yürüdü. BDP Parti tabelası indirildib HDP Binasına ise Türk Bayrağı astılar

HAKKARİ'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 16 askerin şehit olması, Malatya'da protesto edildi. HDP il binasına yürümek isteyen 100 kişilik grubu polis engelledi.

Ülkücü oldukları belirtilen yaklaşık 100 kişi,  'Kahrolsun PKK', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' şeklinde slogan attılar. Polisle görüşen grup, Halep caddesinde bulunan HDP il binasının bulunduğu İş hanının 4 katına çıkarak kapının üzerine Türk Bayrağı astı. Ülkücü grup daha sonra polisin uyarılarıyla dağıldı.
Bu arada olay yerine parti binasına gitmek isteyen HDP'li yöneticilere polis, uyarıda bulunarak binaya gitmemelerini istedi.
Son Güncelleme: 08.09.2015 00:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.