Mamak Belediyesi Halter Takımı madalyaları topladı

11 Aralık 2012 Salı 13:52
Mamak Belediyesi Halter Takımı madalyaları topladı






ANKARA (CİHAN)- Mamak Belediyesi Halter Takımı sporcuları, turnuvalarda önemli dereceler almaya devam ediyor. Halterciler 7-9 Aralık tarihlerinde Ankara 19 Mayıs Stadyumu Arif Nusret Say Halter Salonu'nda gerçekleşen Ankara Şampiyonası'nda 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Mamak Belediyesi Halter Takımı'nın 8 halterciyle katıldığı Ankara şampiyonasında toplam 70 sporcu ter akıttı. 94 kiloda Ömer Açıkgöz birinci olurken, 50 kiloda Berkant Yiğit ve 77 kiloda Hasan Hüseyin Akyol ikincilik elde etti. 94 kiloda Şahin Şarlayık ve 62 kiloda Fatih Yusuf Andiç de üçüncü oldu. Katıldıkları her müsabakada madalya ile dönen Mamak Belediyesi Halter Takımı şubat ayında yapılacak şampiyonadan da madalyayla dönme sözü verdi.

Sporculardan gelen üst üste galibiyetlerin gurur verici olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sporcuların Ankara'da düzenlenen şampiyonada başarılı dereceler aldığını belirterek, Mamak'ın adını şimdi de Türkiye çapında yapılacak şampiyonada duyuracaklar. dedi.

Sporculara başarılar dileyen Akgül, Mamaklı sporcuların sportif faaliyetlerini sürdürebilecekleri modern tesisler gelecek yıl tamamlanacak. Gençlerimiz daha iyi şartlarda spor yapacak. dedi.

Halter antrenörü İsa Altınyurt, takımın her geçen gün başarı çıtasını yükselttiğini belirterek, Bizi destekleyen başkanımıza ve kulüp yönetimine sporcularım adına teşekkür ediyorum. Desteklerinin karşılığını büyük başarılar elde ederek geri vereceğiz. Elde ettiğimiz dereceleri Mamak halkına armağan ediyoruz. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.